اولین آژانس مسافرتی در چین در سال ۱۹۲۳ تاسیس شد، اما مفهوم زبان چینی گردشگری پس از تاسیس جمهوری خلق چین (PRC) در سال ۱۹۴۹ آغاز شد.
زبان چینی گردشگری چیست و چه اهمیتی دارد؟
در ابتدا، گردشگری تنها به معنای پذیرش کار در امور خارجه بود و بعد از ۳۰ سال، سرانجام تبدیل به یک صنعت واقعی از سال ۱۹۷۸ شد، زمانی که این کشور شروع به باز کردن بازدیدکنندگان خارجی کرد، بعد از رشد مداوم از ۱۹۸۰ تا ۱۹۹۰، آژانسهای تور آنلاین تا پایان قرن بیستم شروع به کار شدند و پیشرفتهای چشمگیری در سالهای اخیر داشتند.
فعالیتهای مسافرتی در چین
در دوران باستان، مردم برای تفریح و گردش به سفر نمیرفتند. مردم برای تبادل کالا و تجارت به مکانهای مختلف سفر میکردند. برخی از مشهورترین مسیرهای تجاری معروف جاده ابریشم، جاده ادویه و جاده سالت بودند. پس از آن سفر به یک سرگرمی تبدیل شد، اما قبل از قرن بیستم، سفر مختص خانوادههای سلطنتی و طبقات بالا بود.
صنعت گردشگری مدرن چین از تاسیس جمهوری خلق چین در سال ۱۹۴۹ نشاتگرفته است. این کشور به تدریج دفاتر امور خارجه را برای رسیدگی به بازدیدهای رسمی دیپلماتیک تشکیل داد. سرویس مسافرتی چین (CTS)در سال ۱۹۵۴، سرویس بینالمللی سفر چین (CITS) درسال ۱۹۵۴ و رئیس اداره ملی گردشگری چین در سال ۱۹۶۴ برای مدیریت کار پذیرش در امور خارجه تاسیس شدند. با این حال، در طول سه دهه، گردشگری داخلی به طور کامل توسط دولت هدایت شد و تنها منحصر به مقامات خارجی بود.
توسعه صنعت گردشگری در چین
صنعت توریسم مستقل واقعی تا سال ۱۹۷۸ در چین وجود نداشت، زمانی که اصلاحات معروف و سیاست گذاری باز انجام شد. از آن زمان به بعد، تعداد لینکهای ورودی دیگر محدود به پذیرش دیپلماتیک نشد. در همان زمان، مردم چین به طور عمده برای بازدید از بستگان خود به خارج سفر میکردند. برای مقابله با تقاضای فزایند بازار، تعداد زیادی از مجریان تور ظاهر شدند، اما در طول سالهای ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰، تعداد لینکهای ورودی به تعداد زیادی از شرکتهای مسافرتی دولتی و شعبههای آنها اداره میشد.
اجرای قوانین مدیریتی برای آژانس مسافرتی در سال ۱۹۹۶، باز هم بازار گردشگری چین را دگرگون کرد. آمار سال ۱۹۹۷ نشان داد که ۴،۹۸۶ آژانسهای مسافرتی در سراسر کشور چین وجود دارد و حجم گردشگر کل سال به ۷۰۱ میلیون نفر میرسد. با این حال، لازم به ذکر است که تعداد لینکهای ورودی به چین هنوز در حالت B۲B وجود داشت و هیچ کانالی در آن زمان برای بازدیدکنندگان خارجی برای انتخاب مستقیم یک آژانس مسافرتی محلی وجود نداشت. این کار باعث روند طولانی و هزینه بالای تور چین شد.
آغاز کار آژانسهای تور آنلاین
گردشگری به تدریج به صنعت ستون اقتصاد چین تبدیل شد. تا سال ۲۰۱۰، تعداد آژانسهای مسافرتی به ۲۲،۷۸۴ عدد رسید، درآمد سالیانه گردشگری بالغ بر ۱،۵۷۰ میلیارد لیره بود و گردشگری آنلاین در حدود ۵.۱ درصد سهم داشتهاست.
خدمات رزرو آنلاین تور چین با موبایل
این دورهای است که از توسعه سریع خدمات مسافرتی آنلاین استقبال میکند. بزرگترین بازارهای سفر های داخلی و خارجی جهان در چین شکل گرفتند، در حالی که گردشگری داخلی نیز شاهد رشد مداوم بود. در پایان سال ۲۰۱۷، مجموع آژانسهای مسافرتی ۲۷،۹۳۹ و هزینه کارمندان مستقیم صنعت گردشگری بیش از ۳۰ میلیون دلار بود و درآمد سالانه گردشگری کل میلیاردها دلار بود. نرخ نفوذ در بازار مسافرت به صورت آنلاین به بیش از ۱۵ درصد رسیده بود و تلفن همراه بیش از نیمی از تمام بلیطهای مسافرتی آنلاین را تشکیل میداد.
فنآوریهای به روز مانند هوش مصنوعی، واقعیت مجازی و دادههای بزرگ به شدت بر شیوه خدمت آژانسهای مسافرتی و تجربه سفر آینده در چین تاثیرگذار هستند.
راهنمای سفر به چین و استفاده از زبان چینی گردشگری
۱. در مورد گردشگری در یک وب سایت قبل از سال 1978 مطالعه کنید و یک آژانس مسافرتی واقعی را به خاطر داشته باشید.
سادهترین راه خواندن مطالب یک وبسایت است، که در آن تمام اطلاعات اولیه آن گنجانده شده است. با اشاره به تاریخچه توسعه بالا گردشگری در چین، باید از یک آژانس که ادعا میکند قبل از سال ۱۹۷۸ سابقه داشته باشد، آگاه باشید. واقعا تقلب است! بجز امور خارجی، قبل از سال ۱۹۷۸، زمانی که این کشور تنها برای خارجیها افتتاح میشد، تعداد لینکهای ورودی وجود نداشت، چه برسد به برخی از این موارد حتی پیش از سال ۱۹۴۹.
با توجه به تاریخچه ارایهشده در وب سایت، شما میتوانید از متصدی تور درخواست کنید مجوز تجاری و مجوز تجاری سفر را که در آن نام کامل شرکت، شماره ثبت آن، تاریخ تاسیس، مدتزمان اعتبار، و حوزه کاری به وضوح در چین فهرست شدهاند را نشان دهید.
صنعت گردشگری چین در چند دهه گذشته در حال شکوفایی بودهاست تا به یکی از بازارهای گردشگری داخلی و خارجی جهان تبدیل شود. این یکی از سریعترین صنایع در حال رشد در کشور است و منطقه رشد جدید در تلاش است رشد اقتصادی بیشتری داشته باشد.
جهش در سفر میتواند به عوامل متعددی از جمله اصلاحات، ظهور ثروت جدید، درآمد، تقاضا برای دیدن جهان و کاهش کنترل در محدودیتهای سفر بستگی دارد و همه این دلایل میتواند چین را سومین کشور بازدید کننده در جهان کند.
تعداد کل گردشگران خارجی در سال ۲۰۱۰ برابر با ۵۵.۹۸ میلیون نفر بودهاست. درآمد حاصل از صنعت سفر چین در سال ۲۰۱۰ ۲۳۴.۸ میلیارد دلار بود. سازمان توریسم جهانی ملل متحد (UNWTO) گزارش داد که چین ۵۳ میلیون بازدیدکننده در سال ۲۰۱۰ را در رده سوم مقصد مسافرتی جهان قرار دادهاست. علاوه بر این، حدود ۲.۱ میلیارد سفرهای داخلی، افزایش ۱۱ درصدی نسبت به سال گذشته داشتهاست.
چین و صنعت گردشگری آن مقصد بسیار جذابی برای توریستها هستند.
با تبلیغات بسیاری از شرکتهای مسافرتی آنلاین و بستههای سفر مناسب، سفر به چین آسان تر است و انتخاب ارجح میشود. سازمان توریسم جهانی ملل متحد با استناد به فرهنگ گسترده و متنوع این کشور، پیشبینی کردهاست که چین به مقصد سفر پیشرو جهان تبدیل خواهد شد و به طور موفقیتآمیز نشان دادهاست که میتواند نیازهای متنوع مسافران را برآورده کنند.
در طول دهه گذشته، چین از همه کشورهای آسیایی دیگر فراتر رفتهاست تا به عنوان رهبر گردشگری بینالمللی در منطقه آسیا اقیانوسیه به شمار آید. برآوردها نشان میدهد که تعداد لینکهای ورودی به چین تا سال ۲۰۱۵ به ۱۸۸ میلیون افزایش خواهد یافت و این کشور پس از سال ۲۰۱۵ به بزرگترین مقصد توریستی جهان تبدیل خواهد شد، که از ژاپن و ایالاتمتحده پیشی گرفتهاست.
دانستن زبان چینی گردشگری
در اواخر دهه ۱۹۷۰، دنگ Xiaoping به شدت توریسم چین را به عنوان ابزاری برای بدست آوردن ارز خارجی ترویج کرد.
در آن زمان بود که چین شروع به توسعه صنعت گردشگری خود کرد. توسعه اقتصادی این کشور در دهه ۱۹۸۰ به انفجاری در بهبود بویژه در صنعت گردشگری تبدیل شد. سرمایهگذاری قابلتوجه در برنامههای گردشگری چین به ساختمانهای مسکونی بزرگی، در مقاصد توریستی هدفمند و آموزش مهماننوازی حرفهای و نیروی کار گردشگری منجر شد.
در اواسط دهه، حدود ۲۵۰ مکان برای بازدیدکنندگان خارجی باز شد و به صنعت گردشگری چین با نزدیک به ۱.۴ میلیون خارجی و ۱.۳ میلیارد دلار درآمد گردشگری پاداش داد.
در حال حاضر، چین به بزرگترین مقصد گردشگری در جهان تبدیل شده است.
این مساله به حفظ صنعت سفر کشور با متوسط ۲۰ درصد رشد در سال کمک کردهاست. از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۹، درآمد گردشگری چین به ۱۴۵ % افزایش یافت.
طبق گفته اداره ملی گردشگری چین، در سال ۲۰۱۰، ۵۶ میلیون توریست از سرزمین اصلی به خارج از کشور سفر کردهاند. این تعداد در سال گذشته ۸.۳ میلیون نفر افزایش داشتهاست.
در مجموع ۱۳۴ میلیون بازدیدکننده خارجی به چین آمدند که ۶ درصد افزایش در سال داشت و ۴۵ میلیارد دلار در این کشور هزینه داشتهاست. در عین حال، گردشگری خارجی قوی است و گردشگران داخلی چینی از مرز ۲.۱ میلیارد دلار در سال گذشته، ۱۱ درصد در سال ۲۰۰۹، به میزان ۱۸۹ میلیارد دلار درآمد دارند. متخصصان صنعت پیشبینی کردهاند که چین در صدر فهرست صنعت گردشگری در حدود ۶۸۸.۵ میلیارد دلار قرار دارد.
این ارقام نشان میدهند که صنعت گردشگری چین در حال رشد و جهش است. وزارت گردشگری ملی چین اظهار داشت: “شاخصهای کلیدی نشان میدهند که برای اولین بار در تاریخ صنعت سفر چین، تعداد توریستهای اصلی به خارج از کشور از تعداد لینکهای ورودی کشور تجاوز کردهاست” گردشگری چین به لطف توسعه سریع اقتصادی، رشد درآمد مردم و بازگشایی بیشتر، وارد دور جدیدی از توسعه طلایی شدهاست.
علاوه بر این، آژانس گفت: ” بسیار محتمل است که در عرض چند سال تعداد سفرهای خارجی در خارج از کشور از تعداد کل گردشگران خارجی که وارد این کشور میشوند، بزرگتر باشد.”
در نهایت، ظرفیتی که صنعت گردشگری چین داراست، باعث شده است تا زبان چینی گردشگری نیز به یکی از ملزومات سفر تبدیل شود تا نیازهای مسافران خارجی را برآورده کند تا آژانسهای مسافرتی بتوانند تورهای حرفهایتری را برای مشتریانشان برگزار کنند.
- ۰ ۰
- ۰ نظر